Cartofi umpluți cu spanac și brânză afumată

Cartofi umpluți cu spanac și brânză afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii umpluți cu spanac și brânză afumată. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 387 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, brânză grosieră, cum ar fi gouda, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 43 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Spanac și cartofi umpluți cu brânză de capră, Portobello umplute cu cârnați, spanac și Mozzarella afumată, și Cartofi Umpluți Cu Spanac Și Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Se curăță cartofii,se usucă. Înțepați cartofii de câteva ori cu o furculiță și coaceți-i în mijlocul cuptor timp de 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
În timp ce cartofii se coace, într-o cratiță grea gătiți spanacul în apă agățându-se de frunze, acoperit, la foc moderat ridicat, amestecând ocazional, timp de 3 minute sau până când este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Scurgeți spanacul într-o strecurătoare așezată peste un bol, rezervând lichidul de gătit și tocați-l grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Într-un castron, combinați spanacul și untul. În timp ce cartofii sunt calzi, înjumătățiți-i pe lungime, scoateți-i, lăsând cojile cât mai subțiri și tocați cartoful scos grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Adăugați cartoful tocat în castron cu spanacul, combinând bine amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Adăugați sucul de lămâie și amestecați 1 cană de brânză și 1 lingură de lichid de gătit rezervat, sau suficient pentru a ajunge la o consistență netedă, condimentați amestecul cu sare și piper, împărțiți-l printre cojile de cartofi și adăugați-l cu restul de 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
8
Coaceți cartofii într-un vas de copt în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 425 de grade timp de 10 minute sau până când sunt încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 43 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista