Cartofi umpluți cu spanac și brânză afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii umpluți cu spanac și brânză afumată. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 387 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, brânză grosieră, cum ar fi gouda, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 43 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Spanac și cartofi umpluți cu brânză de capră, Portobello umplute cu cârnați, spanac și Mozzarella afumată, și Cartofi Umpluți Cu Spanac Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Se curăță cartofii,se usucă. Înțepați cartofii de câteva ori cu o furculiță și coaceți-i în mijlocul cuptor timp de 45 de minute până la 1 oră.
În timp ce cartofii se coace, într-o cratiță grea gătiți spanacul în apă agățându-se de frunze, acoperit, la foc moderat ridicat, amestecând ocazional, timp de 3 minute sau până când este ofilit.
Scurgeți spanacul într-o strecurătoare așezată peste un bol, rezervând lichidul de gătit și tocați-l grosier.
Într-un castron, combinați spanacul și untul. În timp ce cartofii sunt calzi, înjumătățiți-i pe lungime, scoateți-i, lăsând cojile cât mai subțiri și tocați cartoful scos grosier.
Adăugați cartoful tocat în castron cu spanacul, combinând bine amestecul.
Adăugați sucul de lămâie și amestecați 1 cană de brânză și 1 lingură de lichid de gătit rezervat, sau suficient pentru a ajunge la o consistență netedă, condimentați amestecul cu sare și piper, împărțiți-l printre cojile de cartofi și adăugați-l cu restul de 1/4 cană de brânză.
Coaceți cartofii într-un vas de copt în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 425 de grade timp de 10 minute sau până când sunt încălziți.