Cartofi Umpluți Cu Legume Curry
Cartofii umpluți cu legume curry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână pământ, pudră de curry, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 92%. Încercați Pâine Plată Umplută Cu Cartofi Curry, Spanac Și Naut, Dip De Legume Curry, și Dip De Legume Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Frecați cartofii; înțepați fiecare de mai multe ori cu o furculiță.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când ați terminat.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ghimbir și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Adăugați amestecul de broccoli și gătiți 4 minute. Se amestecă roșiile și restul de 3 ingrediente. Gatiti inca 4 minute sau pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora.
Deschideți fiecare cartof și strângeți-l pentru a se deschide; pulpa de puf cu o furculiță. Top cartofi cu amestec de broccoli.