Cartofi umpluți cu brânză
Cartofi umpluți cu brânză este o garnitură fără gluten . Această rețetă face 2 porții cu 286 de calorii , 14 g de proteine și 6 g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cartofi umpluți la cuptor (cartofi tandoori) , Cartofi umpluți cu brânză albastră și cartofi umpluți cu bruschetta .
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 400° timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof și aruncați-o. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire. Într-un castron mic, pasează pulpa; pus deoparte.
Într-o tigaie mică, gătiți și amestecați ceapa în apă timp de 2-3 minute sau până când se înmoaie.
Adăugați piure de cartofi, brânză de vaci, zară, parmezan, sare și piper. Se amestecă până se omogenizează și se încălzește. Se pune în coji de cartofi.
Se presară cu ceapă verde.