Cartofi Umpluți Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii umpluți cu brânză. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de ceapă verde, brânză Cheddar ascuțită, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cartofi Umpluți Cu Șuncă Și Brânză, Cartofi umpluți cu brânză, și Cartofi Umpluți Cu Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 425 la 45 de minute sau până se înmoaie.
Se scoate din cuptor; se reduce temperatura la 350 de grade.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate orizontal; lăsând o coajă subțire, scoateți cu grijă pulpa într-un castron. Puneți piei de cartofi deoparte.
La pulpă, adăugați smântână, parmezan, slănină, ceapă și hrean.
Se amestecă cu o furculiță până se combină, dar nu se piure.
Adăugați sare și piper. Umpleți piei de cartofi. Se acoperă fiecare cartof cu 1 linguriță de unt și se presară cu brânză.
Așezați într-un vas de copt puțin adânc.
Se coace la 350 cm până se încălzește, aproximativ 20 de minute.