Cartofi tricolori cu Pesto și parmezan
Cartofii tricolori cu Pesto și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 93 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 256 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de șalotă, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pesto somon cu parmezan Pesto Orzo, Parmezan - Pesto Dip, și Pesto Parmezan Pâine.
Instrucțiuni
Amestecați 4 linguri de ulei de măsline, busuioc, șalotă și usturoi în procesor până se omogenizează. Condimentează sosul de busuioc după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Pulverizați foaia mare de copt cu spray antiaderent. Aruncați toți cartofii cu 4 linguri de ulei de măsline, sare și piper într-un castron mare pentru a acoperi.
Transferați pe foaia de copt pregătită. Prăjiți cartofii până aproape fragede, aproximativ 35 de minute.
Se toarnă sosul de busuioc peste cartofi și se aruncă pentru a acoperi. Continuați să prăjiți cartofii până se rumenesc și se înmoaie când sunt străpunși cu frigărui, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Transferați cartofii în vasul de servire.
Adăugați brânză și aruncați pentru a acoperi.