Cartofi scoici cu șuncă și brânză

Cartofi scoici cu șuncă și brânză
Cartofi scoici cu șuncă și brânză durează aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,4 USD per porție, primești o garnitură care servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 299 de calorii, 16 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită cartofi, ceapă, șuncă și supă cremă condensată de cartofi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 39%. Cartofii cu șuncă și brânză, Cartofii cu șuncă și brânză și Cartofii cu șuncă și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați cartofi, șuncă și brânză; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Transferați pe un 13x9-in uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți, neacoperit, 65-70 de minute sau până când se înmoaie și cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista