Cartofi roșii umpluți

Cartofi roșii umpluți
Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, Cartofi roșii umpluți pentru copii ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten de încercat. Această rețetă servește 24. Pentru 23 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 85 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați unt, slănină, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Cartofi roșii umpluți pentru bebeluși, cartofi roșii umpluți cu gorgonzola și bacon și cartofi roșii umpluți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Spălați cartofii; se pune intr-o cratita mare si se acopera cu apa. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgere.
3
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4
Tăiați felii subțiri de pe fundul cartofilor la nivel, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
5
Într-un castron mare, zdrobiți blaturile și pulpa cartofilor cu unt. Pune deoparte câte 2 linguri de brânză și bacon pentru ornat; adăugați brânză rămasă și slănină la cartofi. Se amestecă smântâna, oul, sare și piper. Turnați amestecul în cojile de cartofi. Acoperiți cu brânză rămasă și slănină; se presară cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Puneți într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Coaceți la 375° timp de 12-18 minute sau până când un termometru arată 160°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista