Cartofi roșii umpluți
Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, Cartofi roșii umpluți pentru copii ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten de încercat. Această rețetă servește 24. Pentru 23 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 85 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați unt, slănină, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Cartofi roșii umpluți pentru bebeluși, cartofi roșii umpluți cu gorgonzola și bacon și cartofi roșii umpluți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Spălați cartofii; se pune intr-o cratita mare si se acopera cu apa. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire. (
Tăiați felii subțiri de pe fundul cartofilor la nivel, dacă este necesar.)
Într-un castron mare, zdrobiți blaturile și pulpa cartofilor cu unt. Pune deoparte câte 2 linguri de brânză și bacon pentru ornat; adăugați brânză rămasă și slănină la cartofi. Se amestecă smântâna, oul, sare și piper. Turnați amestecul în cojile de cartofi. Acoperiți cu brânză rămasă și slănină; se presară cu boia.
Puneți într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 375° timp de 12-18 minute sau până când un termometru arată 160°.