Cartofi Prăjiți Cu Vinete La Cuptor

Cartofii prăjiți de vinete la cuptor sunt un fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 105 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, vinete, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Cartofi prăjiți de vinete coapte cu crustă Panko cu aioli de caju Curry, și Cartofi prăjiți crocanți de Ratatouille (dovlecei și vinete) cu sos picant de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 foaie de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament de gătit sau covor de copt din silicon.
Într-un castron puțin adânc, amestecați pesmet, fulgi de piper, sare și piper. Într-un alt castron superficial, bateți oul cu furculiță sau măturică. Înmuiați fâșiile de vinete în ou, acoperind toate părțile; scuturați excesul.
Se rulează în amestecul de pesmet până se acoperă.
Coaceți aproximativ 20 de minute, întorcându-vă o dată sau până când acoperirea este crocantă și ușor aurie.