Cartofi prăjiți cu pesto de rucola-fistic
Cartofii prăjiți cu pesto de rucola-fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 219 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de frunze de rucola, ulei de măsline, cartofi fingerling și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 58 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi prăjiți cu pesto de fistic de rucola, Pesto Cu Fistic De Rucola, și salată de smochine și rucola cu pesto de fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie cu jeleu în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați cartofii și 1 lingură de ulei într-un castron mediu; aruncați bine. Aranjați cartofii într-un singur strat pe tigaia preîncălzită.
Presărați cartofii cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute; aruncați cartofii.
Coaceți încă 25 de minute sau până se înmoaie, amestecând la fiecare 10 minute.
Combinați restul de 3 linguri de ulei, restul de 1/4 linguriță de sare, 1/8 linguriță de piper, frunze de rucola, parmezan, fistic, 2 lingurițe de apă, suc de lămâie și usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de rucola și cartofii fierbinți într-un castron mediu; aruncați bine.