Cartofi prăjiți cu Oregano și parmezan
Cartofi prăjiți cu Oregano și parmezan este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 245 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, ulei de măsline, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Parmezan Prăjiți La Cuptor, Cartofi Parmezan Prăjiți La Cuptor, și Parmezan, Oregano și nuci de pin se topește.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați cartofi, ceapă, oregano, sare și piper și reduceți focul la moderat. Gatiti, acoperiti, amestecati si intoarceti cartofii ocazional, pana aproape fragede, aproximativ 10 minute.
Scoateți capacul și gătiți, amestecând și întorcând cartofii de peste 3 sau 4 ori, până se rumenesc și cruste, încă 8 până la 10 minute.
Se adaugă sare și piper după gust, apoi se transferă într-un castron puțin adânc și se presară cu brânză.