Cartofi Prăjiți Cu Muștar
Cartofii prăjiți cu muștar sunt un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 183 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați muștar din cereale integrale, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi De Muștar Prăjiți, Cartofi Prăjiți Cu Muștar, și Cartofi prăjiți cu muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 475 F și aranjați un suport în treimea inferioară.
Bateți uleiul și muștarul din cereale integrale într-un castron mare pentru a combina.
Adăugați cartofii, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina.
Transferați cartofii pe o foaie de copt cu margini și întindeți într-un strat uniform. Rezervați vasul (nu este nevoie să îl ștergeți).Prăjiți cartofii timp de 15 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor, adăugați ceapa și amestecați pentru a combina. Întoarceți foaia de copt la cuptor și continuați să prăjiți până când cartofii sunt fragezi cu cuțitul și ceapa se rumenesc, încă aproximativ 15 minute.
Transferați legumele în vasul rezervat, adăugați muștarul Dijon și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.