Cartofi Prăjiți Cu Grăsime De Rață

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu grăsime de rață. Această rețetă servește 4. O porție conține 626 calorii, 8g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piele de rață și garnituri de grăsime, sare și piper măcinat, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Rață Grăsime Acasă Cartofi Prajiti, Rață Grăsime Acasă Cartofi Prajiti, și Ulei De Măsline Ou Prăjit Cu Cartofi Prăjiți De Ciuperci Portabello.
Instrucțiuni
Așezați pielea și grăsimea de rață într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mic. Gatiti pana cand grasimea se face si pielea este crocanta, 5-10 minute.
Îndepărtați pielea cu o lingură pliată pe o placă căptușită cu prosop de hârtie, întoarceți tigaia la aragaz și creșteți căldura la mediu-mare.
Se amestecă cartofii cu sare și piper negru. Acoperiți și gătiți, amestecând la fiecare câteva minute, până când cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Scoateți capacul și gătiți, amestecând, până când cartofii sunt bine rumeniți și crocanți, 5 până la 10 minute.
Se amestecă usturoiul verde, se acoperă și se gătește 2 minute. Se amestecă până când ceapa este moale și dizolvată, 5 până la 7 minute.
Transferați cartofii pe o farfurie și acoperiți cu pielea crocantă de rață.