Cartofi Prăjiți Cu Dovlecei La Cuptor
Cartofii prăjiți cu dovlecei la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4. O porție conține 134 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ouă, dovlecei - capete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Prăjiți Cu Dovlecei La Cuptor, Cartofi Prăjiți Cu Dovlecei La Cuptor, și Cartofi Prăjiți Cu Dovlecei La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și pulverizați cu spray de gătit.
Amestecați firimiturile de pâine și parmezanul împreună într-un castron puțin adânc.
Bateți ouăle într-un castron separat de mică adâncime.
Lucrând în loturi, înmuiați fâșiile de dovlecei în amestecul de ouă, agitați pentru a îndepărta orice exces și rulați fâșiile în amestecul de pesmet pentru a acoperi.
Transferați fâșiile de dovlecei acoperite pe foaia de copt pregătită.
Coaceți cartofii prăjiți de dovlecel în cuptorul preîncălzit, rotind o dată, până devin aurii și crocante, 20 până la 24 de minute.