Cartofi prăjiți cu cartofi dulci cu aioli condimentați cu Curry de casă
Cartofi prăjiți cu cartofi dulci cu Curry de casă condimentat Aioli este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. O porție conține 289 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de curry, igname, garam masala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 278 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci La Cuptor Cu Curry Aioli, Cartofi prăjiți cu cartofi dulci cu crustă parmezană cu Aioli ușori de usturoi, și Cartofi prăjiți crocanți cu cartofi dulci cu Chipotle Lime Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună toate ingredientele amestecului de condimente într-un castron mic.Aruncați căței de usturoi într-un blender sau robot de bucătărie cu motorul pornit.
Adăugați gălbenușurile de ou și sucul de lămâie și procesați scurt.
Adăugați ulei într-un flux lent și constant până când amestecul devine gros și cremos. Se amestecă 2 lingurițe de amestec de condimente și se condimentează cu sare și piper, după gust. Acoperiți și refrigerați până când este gata serve.To pregătiți cartofii prăjiți, curățați cartofii și tăiați - i în benzi lungi de 1/4 până la 1/2 inch; așezați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a nu se rumeni.
Îndepărtați o mână la un moment dat și uscați foarte mult între prosoape de hârtie.Aruncați în 1 inch de ulei fierbinte (uleiul este suficient de fierbinte când încep să apară câteva picături de apă adăugate) și gătiți timp de 5 până la 7 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie și repetați cu cartofii rămași. (Păstrați cald într-un cuptor de 300 F.)
Așezați într-un castron mare și aruncați cu restul de sare de mare și amestec de condimente.
Serviți imediat cu aioli.