Cartofi Piure De Păstârnac
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de păstârnac ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 28 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, untul, păstârnacul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Brânză Și Păstârnac, Parmezan Păstârnac Piure De Cartofi, și Cartofi Piure De Păstârnac (Antarctica) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartoful și păstârnacul într-o cratiță medie; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 18 minute sau până se înmoaie.
. Întoarceți amestecul de cartofi în tigaie.
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă pătrunjelul.