Cartofi Patricieni
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru colecția dvs., cartofii patricieni ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12 și costă 72 de cenți pe porție. Această garnitură are 300 de calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmezană, cartofi, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Makeover Cartofi Patricieni, Crock Pot cartofi brânză din cartofi brute, și Cartofi Hasselback Cu Unt Brun (Cartofi Acordeon).
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți cartofii și puneți-i într-un castron mare; mash cu unt. Într-un castron mic, bateți crema de brânză, smântâna și sarea până când sunt ușoare și pufoase; adăugați la cartofi. Se amestecă arpagicul.
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Se presară parmezan și boia.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 20-25 minute sau până se încălzește.