Cartofi Parmezan La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii parmezan la grătar. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 210 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pesmet, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi Parmezan La Grătar, Cartofi noi la grătar cu parmezan și ierburi, și Cartofi la grătar și sparanghel cu busuioc și parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Tăiați 2 foi (30x18 inci) de folie rezistentă. Împărțiți feliile de cartofi uniform pe foi de folie.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase; se presară peste cartofi. Aduceți 2 laturi ale foliei, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Așezați pachetele, cu cusătura în sus, pe grătar. Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 18-23 de minute, rotind pachetele o data, pana cand cartofii sunt fragede.
Pentru a servi, așezați pachetele pe farfurii.
Tăiați X mare în partea de sus a fiecărui pachet; pliați cu grijă folia înapoi pentru a permite aburului să scape.