Cartofi parfumați de rozmarin, acoperiți cu ceapă caramelizată și Gruyulmormerre

Cartofi cu parfum de rozmarin, acoperiți cu ceapă caramelizată și Gruyul fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 333 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, rozmarin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri epici de Quinoa crocanți acoperiți cu cartofi prăjiți dulci, ceapă caramelizată cu bere + Gruyere, Cartofi festonati cu ceapa caramelizata si Gruyere, și Gruyere Mac și brânză cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pătrundeți cartofii cu o furculiță și coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Se răcește ușor cartofii.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 20 de minute sau pana se rumeneste. Se amestecă rozmarinul proaspăt tocat și piperul negru.
Împărțiți cartofii pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de ceapă în fiecare cartof.
Presărați fiecare porție cu 2 linguri de brânză gruyre mărunțită. Se fierbe 3 minute sau până când brânza se rumeneste ușor.