Cartofi Noi Cu Ierburi La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii noi cu ierburi la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 396 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de pudră de usturoi, smântână, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Noi Cu Ierburi La Grătar, Brânză de capră cu ierburi cu cartofi și slănină la grătar, și Cartofi Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Într-un castron mare, amestecați uleiul, pătrunjelul, 1 lingură de rozmarin, 1/2 linguriță de lămâie piper și sarea.
Adăugați cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Așezați cartofii în coșul de grătar (grătar "wok").
Acoperiți și grătiți cartofii la foc mediu 10 până la 15 minute, agitând coșul sau amestecând ocazional cartofii, până se înmoaie.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele sosului.