Cartofi la cuptor cu cârnați și sos de rucola
Cartofii coapte cu cârnați și sos de rucola necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 1,99 USD pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Funcționează bine ca o garnitură la preț rezonabil. Un amestec de cartofi roșii coapte, brânză mascarpone, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 68%. Rețete similare includ Cartofi Copți Cu Rucola, Slănină Și Smântână, Rigatoni cu cârnați picante-sos de roșii și Rucola, și Rigatoni cu cârnați picante-sos de roșii, rucola și parmezan.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este aromat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați cârnații și rupeți carnea în bucăți de 1/2 inch cu o lingură de lemn. Gatiti pana se rumeneste si se fierbe, 6 pana la 8 minute.
Adăugați sosul marinara și rucola. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți până când rucola s-a ofilit, aproximativ 2 minute.
Adăugați brânza mascarpone și amestecați până când amestecul formează un sos cremos.
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați o fantă în partea de sus a fiecărui cartof copt și strângeți ușor capetele pentru a forma o deschidere în partea de sus. Puneți sosul de cârnați în fiecare cartof.
Nota bucătarului: pentru a coace cartofii: poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Folosind o furculiță, înțepați cojile cartofilor peste tot. Înfășurați fiecare cartof în folie și coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 oră. Pentru a găti cartofii într-un cuptor cu microunde: folosind o furculiță, înțepați cojile cartofilor peste tot.
Așezați 2 cartofi la un moment dat pe o farfurie. Cuptor cu microunde la mare timp de 8 minute. Întoarceți cartofii și cuptorul cu microunde până se înmoaie, încă 6 până la 8 minute.