Cartofi Kugel
Rețeta de cartofi Kugel ar putea satisface pofta ta evreiască în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, ouă, masă matzoh și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi Kugel, Cartofi Kugel, și Cartofi Kugel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Curățați cartofii și puneți-i în bucăți, pregătindu-i pentru robotul de bucătărie. Păstrați într-un castron cu apă rece până când este gata de procesare, dar nu le lăsați acolo mai mult de câteva ore.
Într-un castron foarte mare, bateți împreună ouăle, până se amestecă bine.
În vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică, pulsați ceapa până se toacă foarte fin, dar nu se lichefiază. Răsturnați ceapa în castron cu ouăle și amestecați-le. Se amestecă masa matzoh.
Scurgeți cartofii. În același vas de procesor (nu este nevoie să curățați), în trei loturi, procesați cartofii până se toacă foarte fin. Bucățile nu trebuie să fie mai mari decât un bob de orez și mai ales mai mici.
Pe măsură ce fiecare lot de cartofi este procesat, răzuiți-l imediat într-o strecurătoare așezată peste un bol. Cu o spatulă de cauciuc sau partea din spate a unei linguri, apăsați umezeala. Imediat, amestecați cartofii în amestecul de ceapă și ouă. Aruncați lichidul și amidonul din cartofi care se vor așeza în vas. Condimentează aluatul cu sare și piper.
Se toarnă 2 linguri de ulei vegetal sau schmaltz într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci, de preferință sticlă. Întoarceți tigaia pentru a acoperi partea inferioară și jumătatea părților laterale cu ulei sau schmaltz.
Introduceți tigaia goală în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute.
Scoateți tigaia unsă din cuptor și turnați aluatul de cartofi în tigaie. Uleiul va veni pe părțile laterale ale tigaiei, mai ales în colțuri. Apăsați aluatul în jos lângă colțuri pentru a le umple ușor cu aluat de cartofi. Este un lucru bun când uleiul vine deasupra aluatului. Adaugă claritate.
Stropiți lingura rămasă de ulei sau schmaltz topit pe suprafața aluatului.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute, până se rumenesc ușor.
Lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de tăiere și servire, de preferință ceva mai mult.
Se servește fierbinte sau cald, proaspăt copt sau reîncălzit.
Kugel se reîncălzește extrem de bine într-un cuptor de 350 km f, descoperit, astfel încât partea superioară să poată fi crocantă suplimentar. Timpul de reîncălzire depinde de dimensiunea piesei reîncălzite și la ce temperatură se află kugelul când intră în cuptor. Poate fi păstrat la frigider cel puțin patru zile și câteva luni la congelator. Cel mai bine este să dezghețați înainte de reîncălzire.