Cartofi herbați cu șuncă
Cartofii herbați cu șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 311 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați 4 lingurițe de tarhon, piper, praz și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Cu Ierburi, Cartofi Noi Cu Ierburi, și Cartofi Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita pentru a acoperi 15-20 de minute sau pana se inmoaie; scurgeți. Cojiți și feliați cartofii; deoparte.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; adăugați prazul, ceapa și șunca. Se sotează 5 până la 7 minute sau până când prazul este fraged.
Se amestecă împreună făina și 2 linguri de apă.
Adăugați amestecul de făină, bulionul și piperul în amestecul de șuncă. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana se ingroasa si bubuie. Se amestecă pătrunjelul și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă cartoful rezervat.