Cartofi Greci Prăjiți La Cuptor
Cuptor prăjită cartofi greci ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 69 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 189 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 130 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de salată, maghiran, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cartofi greci (prăjiți la cuptor și delicioși!), Cartofi Parmezan Prăjiți La Cuptor În Stil Grecesc, și Rețetă De Pui Grecesc Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ardeiul de lămâie, maghiranul, busuiocul, cimbru și rozmarinul. Într-un castron separat, amestecați vinul, apa, uleiul de măsline, pansamentul, usturoiul, sucul de lămâie, coaja de lămâie și 1/2 amestecul de condimente.
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă medie.
Așezați cartofii în vas, acoperiți cu amestecul și presărați cu condimentele rămase. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți cartofii 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit, ungând o dată la jumătatea timpului de coacere.
Vin recomandat: Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko
Moschofilero, Assyrtiko și Agiorgitiko sunt alegeri excelente pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Crama Troupis Moschofilero Fteri cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Crama Troupis Moschofilero Fteri
Un vin intens parfumat care combină buchetul de iasomie înflorită de noapte, rodie și citrice.Aroma sa excelentă și gustul ascuțit îl fac un vin care poate fi savurat ca aperitiv, precum și un acompaniament la feluri de mâncare precum paste cu busuioc, pui a la creme, creveți la grătar și plăcinte.