Cartofi Gratinați Cu Rozmarin
Rosemary Au Gratin cartofi necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 249 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, făină, sare și parmezan. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Gratin de cartofi cu crustă de rozmarin, Gratin De Rozmarin Cu Legume Rădăcinoase, și Dovlecel Prăjit Și Gratin De Rozmarin.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat crema. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă rozmarinul, usturoiul, sarea, piperul și cartofii.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se presara cu parmezan. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 45 de minute. Descoperi; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.