Rosemary Au Gratin cartofi necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 249 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, făină, sare și parmezan. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Gratin de cartofi cu crustă de rozmarin, Gratin De Rozmarin Cu Legume Rădăcinoase, și Dovlecel Prăjit Și Gratin De Rozmarin.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat crema. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se ia de pe foc. Se amestecă rozmarinul, usturoiul, sarea, piperul și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
4
Se presara cu parmezan. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 45 de minute. Descoperi; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.