Cartofii franțuzești ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 336 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, pesmet, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cartofii și șunca mamei, Cartofi Franțuzești, și Cartofi franțuzești și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mic; bateți făina până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă treptat în lapte; gatiti la foc mediu amestecand constant, pana cand sosul este ingrosat si bulbuc. Se amestecă ardeiul verde și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Strat jumătate de cartofi într-un vas de copt ușor uns de 13" x 9". Puneți jumătate de sos peste cartofi; top cu jumătate de brânză. Repetați procedura cu felii de cartofi rămase, sos și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți, acoperit, la 425 timp de 30 de minute. Descoperiți și presărați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust