Cartofi fierbinți

Cartofi fierbinți
Hot Potato Dippers este o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 450 de calorii . Pentru 1 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi, pudră de chili, fulgi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54% , ceea ce este destul de bun. Încercați Dip de anghinare cu spanac fierbinte și cu brânză, cu bucăți de pizza , cartofi dulci și cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, bate ouăle. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați fulgii de porumb, pudra de chili și sarea de usturoi. Înmuiați felii de cartofi în ouă, apoi puneți-le în pungă, câte puține, și agitați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Puneți cartofii într-un singur strat în două unse de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 20 de minute. întoarce; Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când devine crocantă în exterior și frageda în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Într-un castron mic, combinați smântâna și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Serviți cu cartofi pentru înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este La Marca. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
La Marca
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista