Cartofi festonați cu șuncă pentru 2

Cartofi festonați cu șuncă pentru 2
Cartofii festonați cu șuncă pentru 2 ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 365 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 1,62 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paști. Dacă aveți brânză cheddar, condimente cajun, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Șuncă și cartofi Festonați, Cartofi Și Șuncă Festonate, și Cartofi festonați cu șuncă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina, sarea, piperul și condimentul Cajun până se omogenizează. Adăugați treptat lapte, sherry și sos Worcestershire. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; amestecați 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; pune deoparte.
3
Așezați jumătate din feliile de cartof într-un 1-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Strat cu șunca, ceapa și jumătate din sosul alb. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 50-60 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Descoperi; se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista