Cartofi Elvețieni Festonați
Cartofii elvețieni sunt un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare sunt Cartofi Elvețieni Festonați, Șuncă și cartofi elvețieni Festonati, și Cartofi Elvețieni Festonați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Îndepărtați rădăcinile, frunzele exterioare și vârfurile din Praz. Clătiți sub apă rece; tăiați în benzi de 1 1/2 x 1/2 inch.
Combinați prazul, sucul de lămâie, uleiul de măsline, 1/4 linguriță de sare și piperul într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Coaceți la 500 timp de 20 de minute sau până când prazul este fraged, amestecând o dată. Puneți amestecul de praz într-un castron; pus deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Acoperiți vasul de copt cu spray de gătit și aranjați jumătate din feliile de cartofi în vas.
Întindeți amestecul de praz peste felii de cartofi. Se acoperă cu feliile de cartof rămase; se presară cu 1/4 linguriță sare.
Combinați laptele și untul de pere condimentat într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează; se toarnă peste felii de cartofi. Acoperiți ușor cu folie; coaceți la 350 timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți 30 de minute.
Se presară cu brânză și se coace încă 10 minute.