Cartofi dulci Hasselback la grătar cu rozmarin și usturoi

Cartofi dulci Hasselback la grătar cu rozmarin și usturoi
Cartofii dulci Hasselback la grătar cu rozmarin și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 244 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Serious Eats are 5792 de fani. Un amestec de usturoi, tip de foc: cartofi dulci indirecți în două zone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cartofi De Rozmarin Hasselback, Cartofi dulci ventilați sau cartofi dulci Hasselback {Club Secret}, și Cartofi noi la grătar cu lămâie, usturoi și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați usturoiul, rozmarinul și 1 linguriță de ulei de măsline. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați o felie subțire din fiecare cartof pe lungime pentru a crea o bază uniformă pe care să se sprijine cartoful. Tăiați capetele fiecărui cartof. Restul cartofului între două bețișoare sau linguri de lemn pentru a acționa ca o oprire pentru cuțit și tăiați cu atenție fante verticale în fiecare cartof aproximativ la fiecare 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Clătiți cartoful sub apă curgătoare, ventilând pentru a clăti în interiorul fantelor tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Așezați cartofii pe o farfurie și cuptorul cu microunde la maxim timp de 4 minute. Întoarceți cartofii și cuptorul cu microunde din nou pentru încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Ungeți cartofii cu uleiul de măsline rămas și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Așezați cartofii pe partea rece a grătarului, acoperiți și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Întindeți amestecul de usturoi și rozmarin deasupra cartofilor, acoperiți și continuați să gătiți până când este moale în centru și crocant în jurul marginilor, încă 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Se scoate de pe grătar, se lasă să se răcească 5 minute, apoi se servește imediat cât este încă cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate42
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista