Cartofi dulci de două ori coapte cu șuncă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci de două ori coapte cu șuncă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de canolan, pudră de Chipotle chile, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și Cartofi Dulci De Două Ori Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți cartofii dulci în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu; sotati ceapa si ardeiul gras rosu pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați șuncă, 1/2 ananas și praf de chipotle; se sotează la foc mic până se încălzește, încă aproximativ 5 minute.
Tăiați cartofii dulci pe jumătate pe lungime și scoateți interiorul, lăsând o coajă subțire. Amestecați cartofii dulci într-un blender sau amestecați într-un bol cu un masher de cartofi. Amestecați ananasul rămas, nucșoara și scorțișoara în piureul de cartofi dulci.
Întoarceți amestecul de piure de cartofi dulci în cochilii și acoperiți fiecare cu amestec de șuncă.