Cartofi De Somon Coapte De Două Ori

Cartofi De Somon Coapte De Două Ori
Cartofii de somon coapte de două ori ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $2.2 pe portie. O porție conține 378 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, somon afumat la cald, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon cu spanac la cuptor și cartofi, Somon afumat și brânză Mini cartofi copți de două ori, și File de somon copt în frunze de smochin cu cartofi usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți cartofii la 450 timp de 50 de minute sau până când sunt gata; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Reduceți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime și scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Combinați pulpa de cartofi, ceapa și următoarele 7 ingrediente (prin somon) într-un castron mare, amestecând până se omogenizează. Puneți amestecul de cartofi în cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Presărați brânza uniform peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista