Cartofi de lămâie și arpagic la grătar
Cartofii de lămâie și arpagic la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 318 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare kosher, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi De Arpagic La Grătar, Cartofi De Arpagic La Grătar, și Cartofi De Arpagic La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar la mediu (350 până la 450). Aruncați cartofii cu 1 1/2 lingură. ulei într-un castron mediu. Grătar, întorcându-se după cum este necesar, până se rumenesc și se înmoaie când este străpuns, aproximativ 20 de minute.
Întoarceți cartofii în același castron și presărați cu coajă de lămâie, arpagic, sare și restul de 1 1/2 lingură. ulei, apoi aruncați pentru a acoperi uniform.