Cartofi de două ori coapte de marca Daisy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii coapte de două ori de la Daisy Brand. Această rețetă face 8 porții cu 477 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 12 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați crema de marcă daisy, smântână grea, grea de sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Daisy ' s Spamwiches, și Scufundare Daisy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Spălați bine și uscați cartofii. Înfășurați cartofii în folie de aluminiu și coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor. Puneți găuri în cartofi și reveniți la cuptor pentru încă 30 de minute sau până când este ușor străpuns cu o furculiță.
Între timp, prăjiți și sfărâmați slănina. Se taie scallions.
Scoateți cartofii și răciți timp de 10 minute. Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade. Feliați partea superioară 1/3 din fiecare cartof pe lungime. Ținând fiecare cartof cu un prosop curat, goliți piei de cartofi cu o lingură lăsând aproximativ 1/4 inch din cartof în interior pentru a preveni căderea acestuia în timpul coacerii. Într-un castron mare, combinați interiorul cartofului, untul, smântâna, 1/2 cană de brânză Cheddar, smântână grea, lapte, sare și piper. Mash până la neted. Se amestecă slănină și scallions.
Umpleți fiecare piele de cartof cu amestecul de piure de cartofi. Se acoperă cu restul de 2 căni de brânză Cheddar.
Presărați fiecare cu pudră de chili după dorință.
Coaceți timp de 15 minute sau până când brânza se topește. Se acoperă cu păpuși suplimentare de smântână, dacă se dorește, și se servește imediat.