Cartofi cu scampi de creveți

Cartofi cu scampi de creveți
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten? Cartofi cu scampi cu creveți ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 249 de calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 92 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați smântână, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 75%, care este solid. Rețete similare includ Filet Mignon cu scampi de creveți, cartofi dulci la cuptor cu cârnați de pui și mere și cartofi la cuptor cu cremă de pui și creveți în 2 moduri: creveți la grătar cu sos de soia cu salată de spanac și scampi la stil nou.

Instrucțiuni

1
Spălați și străpungeți cartofii; frecați cu ulei și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se aseaza pe o tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți la 400° timp de 1 oră sau până când se înmoaie. Se răcește ușor; tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof și aruncați-o. Scoateți pulpa, lăsând o coajă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un castron mare, pasează pulpa cu smântâna, smântâna tare, usturoiul, pătrunjelul, hreanul și sarea până se omogenizează. Se pune în coji de cartofi; tine de cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-o tigaie mare, căliți usturoiul în ulei timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați creveții; gătiți creveții 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Se adauga patrunjelul, sucul de lamaie, vinul sau bulionul si sarea; gătiți încă 2-3 minute sau până când creveții devin roz. Acoperiți fiecare cartof cu un creveți; stropiți cu picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi.
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Indicii de calități clasice din plante Marlborough Sauvignon completează alte caracteristici complexe ale grapefruit-ului, al perei albe, al ierbii verzi și al agrișei. Aromele intense ale vinului sunt întărite la palat cu o mineralitate subtilă și o aciditate care iese în gură. Finisajul concentrat este crocant, curat și de lungă durată. Profilul de degustare al vinului se potrivește perfect cu o varietate de alimente (cum ar fi stridiile proaspete!), dar este ușor de savurat de la sine într-o zi fierbinte de vară. Noroc!
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Revista