Cartofi cu ceapă și bere

Cartofi cu ceapă și bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu ceapă și bere. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 294 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână bere, sare, brânză gruyere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, Ceapă Fiartă Cu Bere, și Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista