Cartofi Cheddar Parmezan
Cartofii cheddar cu parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 8. O porție conține 300 de calorii, 11 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 62 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați sare, parmezan, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ parmezan Cheddar Apple Pie & Mama Francesca Cheese Parmezan, Parmezan Cheddar Soufflé și Parmezan Cheddar Brioche.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, se topește untul la foc mic. Se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se adauga sarea, branza cheddar si parmezan; se amestecă până când brânza se topește.
Adăugați cartofii; se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Puneți într-un 2-qt uns. vas de copt.
Presărați pesmet deasupra.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-35 de minute.