Cartofi Chantilly cu crustă de parmezan
Cartofii Chantilly cu o crustă de parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 387 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, lapte, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cartofi Chantilly Cu Crustă De Parmezan, Dovlecel fript și cartofi cu crustă de parmezan, și Cartofi Chantilly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Sareți apa și aduceți la fierbere, apoi fierbeți cartofii la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Scurgeți cartofii, reveniți în cratiță și agitați la foc mare timp de 1 minut pentru a se usca. Treceți cartofii printr-un ricer într-un castron mare. Bateți laptele și 6 linguri de unt și condimentați cu sare și piper.
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți crema până la vârfuri moi. Bateți o treime din smântână în cartofi, apoi pliați în crema rămasă. Răsturnați cartofii în vasul pregătit. Punctați cu restul de 1 lingură de unt și presărați parmezanul deasupra.
Coaceți cartofii timp de 25 de minute. Preîncălziți broilerul și fierbeți cartofii timp de 2 minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.