Carne de vânat și legume la grătar

Carne de vânat și legume la grătar
Carne de vânat la grătar și legume ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 369 calorii, 40g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 6,8 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 679 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de roșii cherry, ciuperci, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un curs principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de carne de vânat cu legume, Carne De Vânat La Grătar, și Carne De Vânat La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de sticlă sau pungă de plastic, combinați oțet, miere, sos de soia, ketchup, piper și praf de usturoi; puneți deoparte 1/4 cană pentru legume. Puneți deoparte 3/4 cană pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați carne în castron sau pungă; se amestecă sau se agită pentru a acoperi. Acoperiți (sau închideți punga) și dați-l la frigider timp de 4 ore. Cu o oră înainte de grătar, aruncați legumele cu 1/4 cană de marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Scurgeți și aruncați marinada din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Filetați carnea și legumele alternativ pe frigarui. Grătiți la foc mediu-fierbinte timp de 15-20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în carne de vânat citește 160 de euro, rotind și ungând frecvent cu 3/4 cană de marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
VânatVânat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista