Carne de vânat în sos de cireșe uscate

Carne de vânat în sos de cireșe uscate
Carne de vânat în sos de cireșe uscate este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână carne de vânat măcinată, frunze de dafin, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Chiftele de curry de vânat în cupe Phyllo de roșii uscate la soare, Carne de vânat cu crustă de sare de rozmarin cu sos de cireșe-Cabernet, și Chiftele cu sos uscat de afine-caise.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți carnea de vânat măcinată și carnea de vită măcinată într-un castron al unui mixer rezistent; se presară cu 2 lingurițe de sare, piper și ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați 1/4 cană de ceapă și următoarele 5 ingrediente; se amestecă bine la viteză mică. Formați amestecul în chiftele de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați chiftele în loturi și gătiți până se rumenesc, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
5
Scoateți chiftelele din tigaie cu o lingură cu fante; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Gatiti ceapa tocata si telina in picaturi de tigaie pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați usturoi tocat; gatiti 30 de secunde. Reduceți căldura la mediu; amestecați pasta de roșii. Gatiti pana cand pasta incepe sa se rumeneasca. Se amestecă cireșele și următoarele 6 ingrediente; gătiți la foc mediu-mare, răzuind bucățile care se agață de fundul tigaiei. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați bulion; reveniți la fierbere și gătiți 15 minute sau până când lichidul se reduce la 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
9
Se ia de pe foc; se răcește ușor și se aruncă frunzele de dafin și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Se toarnă sosul în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se toarnă amestecul înapoi în tigaie printr-un filtru de plasă de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Adăugați chiftele în sosul de cireșe. Aduceți sosul la fierbere; reduceți focul și gătiți, amestecând ocazional, până când chiftelele sunt bine încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
13
Transferați chiftelele și sosul într-un vas de frecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
14
Se servește cald cu murături din lemn.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista