Carne de vânat la grătar cu frecare de fenicul
Vânatul la grătar cu frecare de fenicul este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,21 USD pe porție. O porție conține 144 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de boabe de piper, sare, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Carne De Vânat La Grătar, și Carne de vânat și legume la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați fenicul și boabele de piper cu un mortar și pistil.
Adăugați sare și praf de usturoi. Frecați amestecul de fenicul peste vânat.
Așezați carne de vânat pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 12 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se ocazional.
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați vânatul în diagonală peste cereale în felii subțiri.