Carne de vânat cu rozmarin și Shiitake
Vânatul fiert cu rozmarin și Shiitake este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 477 calorii, 43G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $14.58 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rozmarin, vânat, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi cognacul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 87%. Încercați Gât De Vânat Fiert Cu Vin, Friptură De Vânat Cu Lapte Fiert, și Friptură De Vânat Cu Lapte Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți picăturile de slănină într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Căutați vânatul în două loturi până se rumenesc frumos și îndepărtați. Se amestecă shiitake-ul, ceapa și usturoiul; gătiți până se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Se toarnă coniacul, vinul și cubul de bulion, se fierbe timp de 30 de secunde pentru a îndepărta aroma de alcool și a dizolva bulionul.
Se amestecă vânatul, piperul, cimbrul, rozmarinul și frunzele de dafin. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți ușor până când vânatul este fraged, aproximativ două ore sau mai mult; adăugând apă după cum este necesar.
Dacă folosiți morcovi pentru bebeluși, adăugați-i în ultima jumătate de oră de gătit. Când carnea de vânat este fragedă, poate doriți să îngroșați sosul dizolvând amidonul de porumb în 2 linguri de apă și amestecându-l în sos.