Carne de vânat cu rozmarin și Shiitake

Carne de vânat cu rozmarin și Shiitake
Vânatul fiert cu rozmarin și Shiitake este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 477 calorii, 43G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $14.58 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rozmarin, vânat, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi cognacul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 87%. Încercați Gât De Vânat Fiert Cu Vin, Friptură De Vânat Cu Lapte Fiert, și Friptură De Vânat Cu Lapte Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți picăturile de slănină într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Căutați vânatul în două loturi până se rumenesc frumos și îndepărtați. Se amestecă shiitake-ul, ceapa și usturoiul; gătiți până se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
VânatVânat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se toarnă coniacul, vinul și cubul de bulion, se fierbe timp de 30 de secunde pentru a îndepărta aroma de alcool și a dizolva bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
AlcoolAlcool
ConiacConiac
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se amestecă vânatul, piperul, cimbrul, rozmarinul și frunzele de dafin. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți ușor până când vânatul este fraged, aproximativ două ore sau mai mult; adăugând apă după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
VânatVânat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Dacă folosiți morcovi pentru bebeluși, adăugați-i în ultima jumătate de oră de gătit. Când carnea de vânat este fragedă, poate doriți să îngroșați sosul dizolvând amidonul de porumb în 2 linguri de apă și amestecându-l în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
VânatVânat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista