Carne de vânat afumată cu salată de pepene galben
Carne de vânat afumată cu salată de pepene galben ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2 și costă 4,02 USD pe porție. O porție conține 323 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muștar integral, miere limpede, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Muscatel De Pepene Galben (Salată De Pepene Galben), Carne De Vânat Și Chiftele De Pancetta Afumate Cu Varză Creț Și Păstârnac, și Carne de vânat cu cartof dulce, ceapă perlată și slănină afumată.
Instrucțiuni
Bateți împreună ingredientele pentru pansament cu un vârf mic de sare, apoi lăsați-le deoparte. Folosind un balon mare de pepene galben sau un instrument de formă similară (am folosit o lingură de măsurare), scoateți bilele din pepene galben într-un castron.
Tăiați orice felii mari de vânat în jumătate și aranjați pe 2 farfurii suprapuse într-un mod petal, apoi așezați 5-6 bile de pepene galben în jurul vânatului.
Aruncați năsturelul și castravetele împreună într-un castron, apoi așezați ușor o movilă în centrul fiecărei farfurii.
Stropiți totul cu pansamentul și puțin ulei de măsline în plus, apoi serviți imediat.