Carne de vită și orz Mulligan

Carne de vită și orz Mulligan
Rețeta de carne de vită și orz Mulligan poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 92 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bulion de vită condensat, sare, roșii conservate și ceapă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Mulligan Stew, Fazan Mulligan Cu Găluște, și Tocană Ușoară De Mulligan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită măcinată cu ceapă și piper verde până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă ingredientele rămase; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 1 oră sau până când orzul este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
OrzOrz
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista