Carne De Vită Ușoară

Carne De Vită Ușoară
Această rețetă servește 26. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 51 calorii. Dacă 44 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ușor de carne de vită Kabobs ar putea fi un extraordinar fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coriandru, friptură de vită, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 26 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Carne de miel și carne de vită, Carne De Vită Shish Kabobs, și Doriți să încercați carnea mea de vită Kabobs Underwraps.

Instrucțiuni

1
Filetați friptura uniform pe 4 frigarui. Filetați bucăți de legume pe 4 frigarui suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Se pune într-un vas de sticlă puțin adânc.
3
Se amestecă sosul de grătar și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
4
Se toarnă jumătate din amestecul de sos peste kabobs; acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore pentru a marina. Refrigerați amestecul de sos rămas pentru servire cu kabobs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți fripturile de friptură din marinată; aruncați marinada. Grătar 5 min.; rândul său, kabobs peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Adăugați kabobs de legume la grătar; grătar 5 până la 6 min. sau până când friptura este gata și legumele sunt crocante. Amestec cald de sos rezervat; serviți cu kabobs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 26 m.
Porții26
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista