Carne De Vită Ușoară
Această rețetă servește 26. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 51 calorii. Dacă 44 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ușor de carne de vită Kabobs ar putea fi un extraordinar fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coriandru, friptură de vită, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 26 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Carne de miel și carne de vită, Carne De Vită Shish Kabobs, și Doriți să încercați carnea mea de vită Kabobs Underwraps.
Instrucțiuni
Filetați friptura uniform pe 4 frigarui. Filetați bucăți de legume pe 4 frigarui suplimentare.
Se pune într-un vas de sticlă puțin adânc.
Se amestecă sosul de grătar și cilantro.
Se toarnă jumătate din amestecul de sos peste kabobs; acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore pentru a marina. Refrigerați amestecul de sos rămas pentru servire cu kabobs.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți fripturile de friptură din marinată; aruncați marinada. Grătar 5 min.; rândul său, kabobs peste.
Adăugați kabobs de legume la grătar; grătar 5 până la 6 min. sau până când friptura este gata și legumele sunt crocante. Amestec cald de sos rezervat; serviți cu kabobs.