Carne de vită prăjită condimentată cu sos de vin roșu
Rețeta de friptură de vită condimentată cu sos de vin roșu poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 35 de minute. O porție conține 857 calorii, 45g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți boabe de piper, ulei de măsline, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de vită cu sos de vin roșu, Friptură de coastă cu sos de vin roșu, și Friptură de vită cu sos de roșii-vin.
Instrucțiuni
Cu până la 2 zile înainte, zdrobiți boabele de piper și semințele folosind un pistil și mortar, sau într-o cratiță cu capătul unui sucitor sau similar.
Ungeți fileul de vită peste tot cu muștarul, apoi rulați în amestecul de boabe de piper pentru a acoperi. Acoperiți și răciți.
Cu două ore înainte de a fi gata să începeți să gătiți, scoateți carnea de vită din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Încălziți uleiul într-o tigaie suficient de mare pentru a ține carnea de vită și rumeniți carnea de vită peste tot, condimentând cu sare. Într-o formă de prăjire, folosiți ceapa ca pat pentru a așeza carnea de vită pe pat pe orice condimente care au căzut. Prăjiți 20 de minute pentru rare, 25 de minute pentru mediu și 35 de minute pentru carne de vită bine făcută.
Ridicați carnea de vită din tablă și așezați-o pe un platou, acoperit cu folie pentru a o menține fierbinte, timp de aproximativ 30 de minute. Puneți cositorul cu ceapa și sucurile de prăjire peste plită și amestecați uleiul, făina de porumb și cuburile de bulion sfărâmate.
Se amestecă în jeleu, apoi se amestecă treptat vinul și 400 ml apă clocotită, răzuind orice bucăți lipite de jos. Se fierbe timp de 15 minute până se reduce puțin. Se condimentează, apoi se cerne într-o tigaie curată pentru a se încălzi, aruncând ceapa. Feliați carnea de vită, împrăștiați peste cimbru, dacă doriți, și serviți cu sosul.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.