Carne de vită portocalie și ananas
Carnea de vită cu portocale și ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1004 calorii. Pentru 9,35 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sos de soia, suc de portocale, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 188 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes portocalii cu Topping de frișcă de ananas zdrobit portocaliu, Fasole la cuptor cu ananas și carne de vită cu inele de ananas prăjite, și Benzi de vită portocalii cu sos de portocale.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie de copt grea cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mare. Condimentați carnea de vită cu sare și piper și rumeniți pe toate părțile, timp de aproximativ 5 minute.
Transferați carnea de vită pe foaia de copt pregătită și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 125 de grade F pentru mediu-rar, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Scoateți carnea de vită din cuptor pe o tăietură. Acoperiți carnea lejer cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Sos: într-un blender, combinați bucățile de ananas și siropul, sucul de portocale, sucul de lămâie, sosul de soia, zahărul, săgeata, usturoiul, ghimbirul și 1/2 linguriță de sare. Se amestecă până se omogenizează.
Încălziți aceeași tigaie folosită pentru carnea de vită la foc mediu-mare.
Adăugați sosul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe până se îngroașă sosul, aproximativ 5 minute se condimentează cu sare, după gust.
Tăiați peste cereale, feliați carnea în felii groase de 1/4 inch și aranjați pe un platou.
Se ornează cu felii de portocale, dacă se utilizează.
Se toarnă sosul într-un castron de servire și se servește alături de carnea de vită.
Garnitură: felii de portocale, opțional.