Carne de vită la grătar Involtini alla Siciliana

Carne de vită la grătar Involtini alla Siciliana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de vită la grătar Involtini alla Sicilianan. O porție conține 351 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de carne de vită, crengute de rozmarin, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați Spaghetti con Pesto alla Siciliana, Cassatan alla Siciliana (tartă cu cremă siciliană), și Vinete La Gratar Involtini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Folosind un ciocan de bucătărie sau un satâr larg, lăsați fiecare felie de carne de vită între 2 bucăți de hârtie de ceară unsă până când este subțire, dar nu sfâșiată, cu o grosime de aproximativ 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
CleaverCleaver
3
Așezați fiecare piesă pe o suprafață de lucru rece. Într-un bol de amestecare, amestecați împreună Pecorino, pesmet, pătrunjel, nuci de pin și coacăze plumped, scurse până când sunt bine amestecate. Condimentează feliile de vită cu sare și piper. Împărțiți amestecul de Pecorino între cele 8 bucăți de carne de vită, întinzându-l subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CoacăzeCoacăze
PecorinoPecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Rotiți carnea de vită strâns ca un burrito și asigurați-o cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Așezați 4 perechi de rulouri de carne de vită una lângă alta la o jumătate de centimetru distanță și frigăruiți-le cu 2 crenguțe de rozmarin pentru a produce 4 seturi. Condimentează cu sare și piper și unge cu ulei de măsline. Grătiți până la fiert, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte și serviți imediat cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista