Carne De Vită Kushiyaki

Carne De Vită Kushiyaki
Carnea de vită Kushiyaki ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 120 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, zahăr, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de vită Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), Sparanghel învelit cu carne de vită-aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită, și Duminică aragaz lent: Carne de vită Pepperoncini aka carne de vită picurare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați mirinul, usturoiul, sosul de soia, glutamatul monosodic și zahărul; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MsgMsg
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați carnea de vită și ceapa verde în marinată, amestecați pentru a acoperi cu marinată și lăsați să stea 30 de minute. Înmuiați frigarui de bambus în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Rotiți o felie de carne de vită subțire în jurul unei bucăți de ceapă verde; frigărui ruloul cu 2 frigarui de bambus, așezați la aproximativ 1/2 inch distanță. Repetați încă de două ori, așezând 3 rulouri de vită pe cele 2 frigarui. Repetați cu carnea de vită rămasă, ceapa verde și frigarui până când toată carnea de vită este înfășurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Așezați frigarui pe o tigaie. Aruncați marinada uzată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se fierbe până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 până la 3 1/2 minute pe fiecare parte.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista