Carne de vită feliată cu rucola de lămâie și salată de ciuperci

Carne de vită feliată cu rucola de lămâie și salată de ciuperci
Carnea de vită feliată cu salată de lămâie și ciuperci este un fără gluten garnitură. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 261 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți la îndemână maioneză, filet de vită, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Feliată De Vită Și Rucola Cu Salsa Verde De Măsline Și Stafide, Salată De Rucola Cu Lămâie, și Scoici arse cu Farro de lămâie și salată de rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas superficial, amestecați 1/4 cană de ulei de măsline cu usturoiul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2
Adăugați carnea și întoarceți-o la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Într-un castron mic, bateți maioneza, sucul de lămâie, coaja de lămâie și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți o tigaie mare pentru grătar sau o tigaie din fontă la foc mare. Când tigaia este foarte fierbinte, scoateți carnea din marinată și condimentați generos cu sare și piper; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați carnea de vită în tigaia pentru grătar și gătiți până se rumenesc frumos, 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
6
Se transferă în farfurii și se acoperă cu rucola, ciupercile și așchii de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
7
Stropiți dressingul peste salate și serviți.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista