Carne de vită feliată cu rucola de lămâie și salată de ciuperci
Carnea de vită feliată cu salată de lămâie și ciuperci este un fără gluten garnitură. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 261 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți la îndemână maioneză, filet de vită, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Feliată De Vită Și Rucola Cu Salsa Verde De Măsline Și Stafide, Salată De Rucola Cu Lămâie, și Scoici arse cu Farro de lămâie și salată de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas superficial, amestecați 1/4 cană de ulei de măsline cu usturoiul și rozmarinul.
Adăugați carnea și întoarceți-o la strat.
Într-un castron mic, bateți maioneza, sucul de lămâie, coaja de lămâie și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Puneți o tigaie mare pentru grătar sau o tigaie din fontă la foc mare. Când tigaia este foarte fierbinte, scoateți carnea din marinată și condimentați generos cu sare și piper; aruncați marinada.
Adăugați carnea de vită în tigaia pentru grătar și gătiți până se rumenesc frumos, 30 de secunde pe fiecare parte.
Se transferă în farfurii și se acoperă cu rucola, ciupercile și așchii de parmezan.
Stropiți dressingul peste salate și serviți.