Carne de vită Dijon și verdeață de primăvară

Carne de vită Dijon și verdeață de primăvară
Carnea de vită Dijon și verdele de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 175 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,42 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, ardei gras, brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Primăvară. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Încercați Salată verde de primăvară cu sparanghel, mazăre de zăpadă, ridichi și vinetă Dijon cu miere, Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou De Divertisment De Primăvară, și Prăjituri De Pește Dijon Cu Verdeață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; amestecați cu un tel de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aranjați verdele uniform pe 4 farfurii de servire; acoperiți uniform cu carne de vită, fâșii de ardei gras roșu, brânză și germeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
VarzăVarză
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
VerziiVerzii
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Stropiți salatele cu pansament de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista