Carne de vită Dijon și verdeață de primăvară
Carnea de vită Dijon și verdele de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 175 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,42 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, ardei gras, brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Primăvară. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Încercați Salată verde de primăvară cu sparanghel, mazăre de zăpadă, ridichi și vinetă Dijon cu miere, Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou De Divertisment De Primăvară, și Prăjituri De Pește Dijon Cu Verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; amestecați cu un tel de sârmă.
Aranjați verdele uniform pe 4 farfurii de servire; acoperiți uniform cu carne de vită, fâșii de ardei gras roșu, brânză și germeni.
Stropiți salatele cu pansament de muștar.